Wie, wat en waarom 

Stans Van der Poel

Stans Van der Poel; Naast aandacht voor bewegen, is er ook veel aandacht voor de ademhaling / ademtherapie, voeding en natuurlijk komt de rol van lichaam en geest aanbod in het eerste consult.

Visie van Stans Van der Poel – Energy Control

Energy Control heeft een eigen visie op herstel van chronische vermoeidheid en burn-out. Waar traditionele methoden zich alleen richten op het mentale vlak, zorgt het unieke en medisch wetenschappelijk bewezen protocol, door ons zelf ontwikkeld juist voor een balans tussen lichaam en geest. Bij Energy Control leer je zuiniger omgaan met jouw energie. Het is onze visie dat de energiehuishouding volledig ontregeld is bij mensen die lijden aan onverklaarbare vermoeidheid. Voornaamste oorzaak van die ontregeling is een te snelle ademhaling.

Kwaliteit van de balans in leven en werk – gezondheid en preventie. En evidence based werkt.

Missie van Stans Van der Poel – Energy Control

Mijn missie is ten eerste om het medicijngebruik terug te dringen, mensen fitter te maken en op goede manier te laten sporten. Hierbij spelen vooral rust-arbeidverhoudingen een belangrijke rol. Minder maar slim is meer. De peilers hierbij zijn: ademhaling, voeding, beweging/sport en mindset/missie.

Aanmelden voor de Energy Control nieuwsbrief