Wie, wat en waarom

Désirée Schoordijk; Bewegen, sport, het menselijk lichaam, zorgen voor anderen en het ondernemen zit in mijn bloed (genen).

Al 25 jaar ben ik werkzaam als cPNI MSc (Clinical Psycho Neuro Immunology), lifestylecoach, sporttrainer, groepscoach/ trainer, docent en natuurgeneeskundig therapeut.

Met deze ervaring help ik mensen tijdens hun begeleidings- en reïntegratietraject zodat zij weer hun leven kunnen oppakken, zowel privé als werk.

Door mijn aanpak weet ik rust te brengen waar nodig is zodat jij onopgemerkt vorderingen maakt met het voor jouw op maat gemaakte holistisch plan, inclusief trainingsschema.

Mijn levensdoel is jouw kwaliteit van leven te verbeteren. Jou leren jezelf te helpen.

Visie van Désirée Schoordijk – Energy Control

Energy Control heeft een eigen visie op herstel van chronische vermoeidheid en burn-out. Waar traditionele methoden zich alleen richten op het mentale vlak, zorgt het unieke en medisch wetenschappelijk bewezen protocol, door ons zelf ontwikkeld juist voor een balans tussen lichaam en geest.
Bij Energy Control leer je zuiniger omgaan met jouw energie. Het is onze visie dat de energiehuishouding volledig ontregeld is bij mensen die lijden aan onverklaarbare vermoeidheid. Voornaamste oorzaak van die ontregeling is een te snelle ademhaling.

Kwaliteit van de balans in leven en werk – gezondheid en preventie. En evidence based werkt.

Missie van Désirée Schoordijk – Energy Control

Onze missie is om mensen te informeren, te inspireren, te motiveren, te helpen bij het stellen van je doelen en hoe je deze kunt bereiken. Onze aanpak werkt zowel preventief, protectief, curatief en geeft meer vitaliteit.

Energy Control biedt unieke programma’s aan met als effect een beter herstel, herstelvermogen, meer balans tussen lichaam en geest, het verkrijgen van inzicht in jouw fysieke processen en gaan je leren wat voor invloed je gedragspatronen hebben op jouw fysieke herstel en mentale / fysieke belastbaarheid. Energy Control geeft jou de controle terug.

SevenDeesEnergy

Naast Energy Control is ook SevenDeesEnergy een verlengstuk geworden van mijn werkzaamheden. Bij SevenDeesEnergy zijn meerdere analyses en therapieën bijeen gebracht om het energieverbruik en chronische klachten in kaart te brengen. 

Aanmelden voor de Energy Control nieuwsbrief